Homeopathiepraktijk Marit Mets

Praktijkinformatie

Mijn praktijk bevindt zich in Vlietzorg, een centrum voor integratieve geneeskunde.

 

Vlietsorgstraat 15

2012 JB Haarlem

 

Tel: 0640745527

 

email: mta.mets@icloud.com

 

Een afspraak maken kan telefonisch of via de email.

 

Om niet gestoord te worden tijdens een consult zet ik mijn telefoon uit en kunt u de voicemail inspreken, ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. 

 

Bereikbaarheid:

Met openbaar vervoer:

Als u met het openbaar vervoer komt, stoppen er vanaf het centraal station Haarlem meerdere bussen bij de Rustenburgerlaan (346, 356). Vanaf de bushalte loopt u links af de Vlietsorgstraat in.

 

Bereikbaarheid per auto:

- Komend vanaf de A9 neemt u de afslag Haarlem-Zuid. Volg de N205, deze verandert in de Schipholweg en vervolgens in de Buitenrustlaan. Op de Buitenrustlaan rechts afslaan naar de Vlietsorgstraat.

- Komend vanaf de Westelijk Randweg, de N208, aan het eind linksaf de Wagenweg op. na 175 meter rechtsaf de Spanjaardslaan op en na 0,5 km linksaf de Fonteinlaan (Dreef) op. Na 0,8 km rechtsaf de Paviljoenslaan op en na 450 meter linksaf de Vlietsorgstraat in.

Let op:

- In de wijk rondom de praktijk is alleen betaald parkeren mogelijk. De betaalautomaat accepteert alleen bankpassen. Betaald parkeren via een parkeerapp is uiteraard ook mogelijk, u kiest hiervoor zone C Zuid 36380.

 

Tarieven 2023

1e consult (60-90 min) :         110 euro

vervolgconsult (45-60 min) :   90 euro

 

 

Als u aanvullend verzekerd bent, vergoeden de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk de kosten. Dit gaat niet ten koste van uw eigen bijdrage.

 

Voor meer informatie kunt u uw verzekering raadplegen.

 

Kamer van Koophandel:

Ik ben ingeschreven bij de KvK onder inschrijvingsnummer 63648024.

 

Beroepsvereniging:

Als klassiek homeopaat ben ik aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Klassiek Homeopaten (NVKH, www.nvkh.nl) onder nummer 04-1923. De klassiek homeopaten die geregistreerd staan bij de NVKH voldoen aan hoge kwaliteitseisen die worden gesteld aan opleiding, nascholing, waarneming en de consulten worden door de meeste zorgverzekeraars geheel of gedeeltelijk vergoed.

 

RBCZ

Als klassiek homeopaat ben ik als Registertherapeut aangesloten bij de RBCZ (Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg) met licentienummer 190117R en ben ik onderhevig aan TCZ-tuchtrecht. 

 

Klachtenregeling.

Heeft u een klacht: bespreek het met mij. Komen we er samen niet uit dan kunt u zich richten tot de geschillencommissie Quasir, klik hier

Quasir logo